Архітектура та урбанізм: дискусія про сучасну архітектуру у львівському офісі бюро «Дроздов та партнери»

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Заставка до заходу

Триває серія зустрічей з випускниками кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки (і не тільки), які успішно працюють у галузі містобудування (містопланування, урбаністики, ландшафтної архітектури, дизайну тощо).

Цикл зустрічей «Теорія та практика містобудування» відбувається в рамках предмету «Теорія містобудування» магістерської освітньо-професійної програми «Містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування». Організатори запрошують також студентів бакалаврського рівня, охочих навчатися за цією спеціалізацією.

23 жовтня 2023 року у львівському офісі бюро «Дроздов та партнери» відбудеться третя зустріч – дискусія про сучасну архітектуру й урбанізм. Початок о 16:15.

Архітектурне бюро «Дроздов та партнери» засноване у 1997 році в Харкові. Ранні проєкти бюро з’явилися на першій хвилі приватних інвестицій в Україні після розпаду Радянського Союзу. Основним фокусом стала відкритість і пошук зв’язків між міським простором та архітектурою, архітектурою і природою.

Після розв’язання війни росією архітектурне бюро працює у Львові. Докладніше – на сайті «Дроздов та партнери».