Андріївські вечорниці у Науково-технічній бібліотеці Львівської політехніки: як це було

ТаНТБ Львівської політехніки
Андріївські вечорниці

13 грудня 2017 року в Науково-технічній бібліотеці Національного університету «Львівська політехніка» відбулися «Андріївські вечорниці».

Розпочався захід музичною виставою-жартом, яку підготували Народний театр-студія «Хочу» Народного дому «Просвіта» та працівники бібліотеки. Яскравий та оригінальний виступ допоміг глядачам зануритись у атмосферу празникування справжніх Андріївських вечорниць. Влучно підібрані композиції, дотепні жарти вкупі з чудовим, талановитим виконанням створили у всіх присутніх справді святковий настрій.

Продовженням цього заходу став уже традиційний для книгозбірні Університету Благодійний ярмарок домашньої випічки. Працівники НТБ та політехніки приготували різноманітні солодощі, всім відвідувачам було запропоновано скуштувати ці смаколики за чашкою чаю або кави та зробити благодійні грошові внески. Всього вдалося зібрати понад 10 тисяч гривень, які разом зі смачною випічкою вже передали постраждалим у війні на Сході бійцям – Валерію Мареничу, Антону Пухніченку та Максиму Ромащуку. Для всіх стало приємним сюрпризом те, що Антон зміг відвідати Благодійний ярмарок, поспілкуватись зі студентами та викладачами.

Крім того, захід відвідала і старший викладач кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Львівської політехніки, волонтер з багаторічним стажем Жанна Мина, яка брала активну участь в організації ярмарку. Також приємною несподіванкою стала ініціатива студентки цієї ж кафедри Софії Сергійчук з групи ДК-12. Вона зробила неймовірно красивий малюнок-плакат, де гості заходу мали змогу написати свої побажання бійцям АТО. Зараз цей плакат перенесли до ресторації «Патріот», а згодом його відправлять на передову.

Ось так пройшли Андріївські вечорниці у Науково-технічній бібліотеці Львівської політехніки. Було всього багато: і веселі забави, і душевні розмови, і смачні пляцки. А головним є те, що знову вдалось привернути увагу громадськості до питання допомоги й підтримки героїв, які воюють за нашу країну. Звичайно, ще багато має бути зроблено в цьому напрямі, але «довгий шлях починається з першого кроку», а працівники бібліотеки мають тверді наміри не зупинятись на досягнутому та робити наш світ кращим!

Андріївські вечорниці Андріївські вечорниці Андріївські вечорниці Андріївські вечорниці Андріївські вечорниці