America House Lviv відкриває свої можливості для студентів-міжнародників Львівської політехніки

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з відвідин

9 березня 2023 року студенти першого та другого курсів освітньої програми «Міжнародні відносини» Інституту гуманітарних та соціальних наук з викладачами кафедри політології та міжнародних відносин Лесею Корнат та Оленою Лукачук відвідали America House Lviv. Це освітньо-культурний центр, який нещодавно розпочав свою роботу у Львові. America House Lviv – інноваційний простір, побудований на основі спільних цінностей США та України з метою розширення можливостей місцевих громад, обміну ідеями та поглиблення американо-української співпраці.

Візит для студентів-міжнародників надзвичайно важливий з професійного погляду, оскільки на практиці можна побачити дію громадської дипломатії. Екскурсію простором для понад 40 наших студентів-міжнародників провів Володимир Бєглов, директор America House Lviv. Він ознайомив присутніх із філософією простору, івентами, майтер-класами, дозволив відвідати медійну та презентаційну кімнати, кімнату технічних можливостей, інста-куточок, овальний зал – окремі локації простору, якими може користуватися кожен, щоправда, за попередньої реєстрації.

Серед основних можливостей, які зацікавили наших студентів, можна виділити участь у безкоштовних Speaking Clubs з носіями мови трьох рівнів складності, організація телемостів з молоддю з інших країн, зустрічі з провідними світовими експертами, участь у майстер-класах з виготовлення унікальних написів на футболках за власним дизайном та друку фігур на 3D-принтері. Команда America House Lviv є відкритою до реалізації будь-яких креативних ідей та проведення різних івентів, задум яких не суперечить цінностям і завданням інституції.

Після завершення екскурсії серед присутніх було проведено вікторину «Цікаві факти про Америку». Переможці отримали призи на згадку про зустріч в America House Lviv.

Також було узгоджено формати подальшої співпраці та погоджено участь студентів-міжнародників Університету в наступних заходах та ініціативах America House Lviv – дієвої платформи громадської дипломатії у Львові.

Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин Фото з відвідин