ІТ-компанія AMC Bridge і Львівська політехніка підписали угоду про партнерство та співробітництво

Академія Cisco при Львівській політехніці
зустріч із представниками ІТ-компанії AMC Bridge

13 березня 2019 року представники ІТ-компанії AMC Bridge виступили з презентацією перед студентами спеціальностей «Інформаційні технології» та «Радіотехніка та телекомунікації» Національного університету «Львівська політехніка», а також усіма охочими, кого цікавить кар’єра в ІТ.

Компанія, яка два місяці тому відкрила свій п’ятий центр розробки (у Львові), презентувала систему підготовки ІТ-фахівців Campus. Про її особливості студентам і викладачам розповіли директор ІТ-департаменту Сергій Фомін та директор Research-департаменту Євген Ракіта.

Компанія AMC Bridge і Національний університет «Львівська політехніка» підписали угоду про партнерство та співробітництво. В рамках угоди вони запровадять декілька спільних проектів, спрямованих на підвищення рівня знань та практичних навичок серед студентів технічних спеціальностей.

Досягнено домовленості, що випускники курсу CPA: Programming Essentialsin C++ Академії Cisco при кафедрі телекомунікацій Львівської політехніки після успішної співбесіди з представниками компанії AMC Bridge можуть пройти стажування за програмою Campus.

зустріч із представниками ІТ-компанії AMC Bridge зустріч із представниками ІТ-компанії AMC Bridge