Активний учасник проєктів Центру Студентського Капеланства Володимир Чорний: «Кращої школи життя не знайти»

Центр Студентського Капеланства
Володимир Чорний

Розповідає Володимир Чорний, активний учасник всіх проєктів Центру Студентського Капеланства, Волонтерського простору DoBro та Студентського театру «САД», студент Національного університету «Львівська політехніка»:

– …Я десь випадково почув про табір «Реконструкція серця» в Яремче, і мене дуже зачепила ця назва. Там я познайомився з ЦСК й однією прекрасною людиною, яка допомогла вибратися з кризи. З того моменту в житті «Вови-інтроверта» почалось багато змін.

Коли я вернувся до Львова, то почав частенько забігати на капеланство. Випадково підписався на одну виставу з театром «САД» – і тоді вперше виніс свою гітару за межі кімнати. Опісля підписався на першу поїздку на Схід з вертепом. Щасливіше, ніж тоді, я в житті ще не почувався. Цього року Різдво знову провів на Сході, бо по-іншому – важко якось навіть уявити. Після того навесні були гаївки від DoBro на Сході, потім там само влітку і дитячі табори…

ЦСК – то далеко не тільки про Схід і служіння. Я отримав тут стільки знань і досвіду, що кращої школи життя точно не знайти. Тут руйнують стереотипи, цінують справжність, дозволяють бути собою і мотивують на нові досягнення. СТУДДЕНЬ і його лектори відкрили для мене світ психології. Капеланські походи в гори навчили якісно відпочивати. В театрі я навчився виходити за рамки. На Сході з DoBro я отримав вагон емоцій. Стільки вже пишу, але навіть і половини не перерахував із того, що зі мною прекрасного тут сталося. Ще були спільні поїздки на лижі, катання на велосипедах, відпочинки в Яремче, ярмарки, співи під гітару і багато іншого двіжу…

З нами цікаво, весело і круто! Якщо б хтось раптом сумнівався, то, як казав колись один мудрий чоловік, – прийди і подивися!

Повний текст – на сторінці Центру Студентського Капеланства у соцмережі Фейсбук.