Активну молодь та працівників сфери відновлення України запрошують на форум «1325 – Молодь. Дія. Відновлення!»

Організатори заходу
Фрагмент заставки заходу

Запрошуємо активну молодь, тих, хто працює з молоддю, фахівців та людей, які працюють у сфері відновлення України, до участі у форумі «1325 – Молодь. Дія. Відновлення!».

На форумі відбудеться:

  • дві дискусійні панелі таймінгом по півтори години, де виступатимуть професійні спікери, ментори і молоді лідери та лідерки, які будуть ділитися досвідом професійної реалізації проєктів соціальної тематики, успішно зреалізованих в часі війни, а також професійними напрацюваннями стратегії відновлення України;
  • презентація результатів дослідження, яке вперше проводили у Львівській області;
  • презентація напрацьованих ідейних проєктів чотирьох команд – учасників проєкту «1325 – Молодь. Дія. Відновлення»;
  • презентація створення окремого молодіжного департаменту у складі «Коаліції 1325 – Львівщина» для посилення участі молоді у процесах прийняття рішень та миробудування задля підтримки і просування культури миру, встановлення миру, постконфліктного відновлення та надання допомоги особам, які постраждали від війни;
  • комунікація та поширення досвіду: учасників стосовно здобутого досвіду в межах проєкту; організаторів стосовно формату реалізації та результатів проєкту; донорів і запрошених гостей для нетворкінгу та пошуку ініціатив локального миробудівництва та реалізації миротворчої молодіжної дипломатії.

Дата проведення – 26 квітня 2024 року, початок об 11:00. Локація розташована у Львові, її буде повідомлено у листі-підтвердженні від організаторів.

Реєстрація

Проєкт реалізовується громадською організацією «Спілка жінок Львівщини» – департамент розвитку ґендерно-орієнтованої молодіжної політики «Молоді українці змін» (МУЗ) / Young Ukrainians Change (YUC) – Всеукраїнська молодіжна миротворча платформа YUC у рамках програмної діяльності Коаліція_1325_Львівщина за підтримки Уряду Королівства Нідерландів у рамках проєкту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення», що впроваджується Українським жіночим фондом.

За підтримки:

  • Львівської обласної військової адміністрації (служба у справах дітей ЛОВА);
  • Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області Тараса Подвірного;

у соціальному партнерстві з управлінняи молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації, Молодіжної ради при ЛОВА.