Академія ДТЕК, Львівська політехніка та Науковий парк Університету підписали Меморандум про співпрацю

Tech StartUp School Львівської політехніки
Юрій Бобало, Назар Подольчак

Академія ДТЕК, Національний університет «Львівська політехніка» та Науковий парк SID City Львівської політехніки підписали Меморандум про співпрацю.

Меморандум закріплює взаємодію організацій у рамках довгострокових програм розвитку Академії та магістерських програм Університету. Метою Меморандуму є розвиток співпраці, спрямованої на спільну реалізацію навчальних програм управлінського розвитку через магістерську програму Університету за спеціальністю «Менеджмент» (спеціалізація «Бізнес адміністрування: стратегічний розвиток та інновації») та флагманську програму Академії «Energy of Innovation: Executive MBA». Учасники флагманської програми після успішного завершення навчання отримають диплом Академії ДТЕК і диплом державного зразка Національного університету «Львівська політехніка».

– Сьогоднішня подія – визначальна не лише для Львівської політехніки, а й для української освіти і науки загалом. Підписання Меморандуму про співпрацю між Академією ДТЕК, Львівською політехнікою та Науковим парком – це перспектива на майбутнє і гарантія того, що, об’єднавши зусиллями, зможемо впевнено розвиватися та бути конкурентними на світовому рівні, – наголосив ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало.

Назар Подольчак, професор, доктор економічних наук, директор Наукового парку SID City Львівської політехніки, зазначає:

– Меморандум з Академією ДТЕК передбачає створення можливостей для всіх охочих отримати якісну та інноваційну освіту в Україні від кращих викладачів і тренерів. Дві потужні інституції об’єднують зусилля, щоб сформувати новий тренд у бізнес-освіті, поширити найсучасніші світові практики і зрештою стати центром творення нових міжнародних трендів з глибокими сенсами та контентом.

Докладніше – у прес-релізі

підписання Меморандуму про співпрацю підписання Меморандуму про співпрацю підписання Меморандуму про співпрацю
Приєднані файли
Press release103.13 КБ