Академія Аналітики ПУМБ – практичний досвід та перша робота

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки
Скріншот з відеозапису

Відділ працевлаштування Львівської політехніки анонсує набір студентів на проект Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) – онлайн-курс Академії Аналітики ПУМБ.

Банк ПУМБ – великий і соціально відповідальний бізнес, який, насамперед, вбачає у цьому проекті соціальну складову. Цей безкоштовний навчальний проект покликаний дати студентам практичний досвід і можливість отримати першу роботу.

Онлайн-курс «Аналітика даних від ПУМБ» триватиме 1 місяць. Навчання відбуватиметься в будні, з 16:00 (2–3 години на день) на практичних кейсах реального банку. Ментори – провідні експерти з аналітики ПУМБ та професори Київської школи економіки (KSE).

Навчальна програма складається з двох модулів, кожен тривалістю в середньому два тижні. Практичний досвід, одна або дві прицільні спеціалізації, як-от Data analyst, Data scientist, Business analyst.

Студенти навчаться застосовувати інструменти для роботи з деперсоніфікованими даними (VBA, RPA, SSRS, Share Point, Power BI, Data Science/Machine Learning) на реальних банківських кейсах.

Академія Аналітики ПУМБ – це навчальний проект для студентів від III курсу та випускників (18–25 років) таких спеціальностей, як економічна кібернетика, прикладний системний аналіз, математичний аналіз та інших, спрямованих на аналітику.

Основна вимога до кандидатів – вміння працювати з базами даних. Після завершення курсу та фінального тестування – сертифікат про проходження курсу. Кращі студенти будуть запрошенні на роботу в ПУМБ.

Навчання стартує з червня 2021 року. Заявки приймають із 1 до 22 травня. Для участі потрібно подати заявку та пройти співбесіду.

Докладніше

Реєстрація