Академічна мобільність викладачів Інституту геодезії у Природничому університеті в Любліні

Кафедра фотограмметрії та геоінформатики Львівської політехніки
Фото із заходів програми

Упродовж 22–27 травня 2022 року викладачі кафедри фотограмметрії та геоінформатики Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка» – старший викладач Любов Бабій, к.т.н., асистент Ірина Заяць та к.т.н., асистент Христина Марусаж – брали участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ на базі Природничого університету в Любліні, Польща (University of Life Sciences in Lublin).

Академічна мобільність включала викладацьку діяльність та участь у науково-методичних заходах. Упродовж періоду мобільності представниці Львівської політехніки прочитали лекції студентам І, ІІ і ІІІ років навчання бакалаврського рівня спеціальності «Геодезія та картографія». Тематика лекцій – «Опрацювання матеріалів дистанційного зондування Землі», «Інтерпретація та дешифрування аерокосмічних зображень» та «Методи і результати моніторингу острівних льодовиків антарктичного узбережжя».

Також у межах мобільності викладачі Інституту геодезії взяли участь у наукових семінарах кафедри інженерії довкілля та геодезії Природничого університету в Любліні, на яких презентували результати своїх наукових досліджень і напрями наукової роботи кафедри фотограмметрії та геоінформатики Львівської політехніки. Під час семінарів відбулись дискусії та обмін думками щодо шляхів розвитку майбутньої наукової співпраці (проведення спільних досліджень, написання спільних статей, підготовка заявок до міжнародних проектів), розглянуто питання особливостей освітніх програм Інституту геодезії Національного університету «Львівська політехніка» та факультету виробничої інженерії Природничого університету в Любліні.

Наші викладачі також мали можливість ознайомитися з інфраструктурою Люблінського університету і кафедри інженерії довкілля та геодезії, зокрема із сучасним геодезичним обладнанням та програмним забезпеченням.

Львівські політехніки вдячні за теплий прийом та сподіваються на подальшу співпрацю з польськими колегами як за науковими, так і за освітніми напрямами.

Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми Фото із заходів програми