Адвокат Василь Сливка провів лекційне заняття для студентів третього курсу кафедри АІП

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото із заходу

4 жовтня 2023 року на запрошення доцента кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка», к.ю.н., доцента Марії Сливки лекційне заняття для студентів третього курсу провів адвокат, партнер Адвокатського об’єднання «Айемпартнерс», к.ю.н. Василь Сливка. Тема зустрічі – «Примирення сторін в адміністративному судочинстві».

Василь Васильович розповів студентам про особливості процедури примирення сторін в адміністративному судочинстві, проблематику реалізації цієї процедури на практиці, а також основні відмінності примирення сторін в адміністративному судочинстві та в інших формах судочинства (цивільному, господарському).

Студентам наглядно було продемонстровано роль адвоката в примиренні сторін у судовому процесі, надано практичні поради й наведено яскраві приклади реалізації примирення сторін у судовому процесі.

Особливу зацікавленість у присутніх викликала інформація про процедуру набуття права на зайняття адвокатською діяльністю, форми здійснення адвокатської діяльності, особливості діяльності молодих адвокатів, а також про основні профільні нормативно-правові акти Адвокатури України.

Зустріч мала дискусійний характер і викликала інтерес у студентів.

Колектив кафедри АІП та студенти висловлюють щиру вдячність Василю Сливці за практичний та пізнавальний досвід!

Василь Сливка Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу