Проєктний офіс Львівської політехніки інформує: ACTION citizen science open call від програми «Горизонт 2020»

Проєктний офіс Львівської політехніки
ACTION citizen science open call

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка» інформує про конкурс  ACTION citizen science open call.

ACTION шукає постійні наукові проєкти для громадян, пов’язані з будь-якою формою забруднення в Європі та в усьому світі, які здебільшого реалізуються в Інтернеті. Успішні заявники отримають 20 000 євро на допомогу у проведенні шестимісячного пілотного проєкту за допомогою команди ACTION. Фінансування може бути витрачене на заробітну плату, обладнання, витратні матеріали, проїзд, підряд суб’єктам господарювання та непрямі витрати (розраховані як 25% від загальних прямих витрат), відповідно до керівних принципів Рамкової програми ЄС із досліджень та інновацій «Горизонт 2020».

Проєкт ACTION підтримує зусилля громадян у галузі боротьби із забрудненням. Це включає, але не обмежується ініціативи, що генерують обізнаність про наслідки забруднення, сприяючи отриманню нових знань про його причини та наслідки та здійснення заходів щодо боротьби з ним.

Подати заявку можуть будь-які юридичні особи та консорціуми, засновані в країні чи на території, що мають право на отримання грантів програми «Горизонт 2020». Кожному суб’єкту господарювання дозволено брати участь в одній заявці як самостійно, так і у складі консорціуму.

Дедлайн – 1 листопада 2020 року.