25 серпня оприлюднять розклад занять у Львівській політехніці

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Вхід до головного корпусу Львівської політехніки

Вже наступного тижня, 25 серпня о 14:00, у Львівській політехніці буде оприлюднено розклад занять на перший семестр 2021/22 навчального року.

― Варто зауважити, що ми виокремили лекційні дні та дні лабораторних і семінарських занять. Такий підхід допоможе, за потреби, простіше перейти на дистанційну форму навчання, адже якщо Львів опиниться в «жовтій» чи «помаранчевій» карантинній зоні, то лекційні заняття проводитимуть в онлайн-форматі, ― пояснив проректор з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Роман Корж.

Вже цього семестру студенти ІППО перейдуть на навчання в новий навчальний корпус № 36, що на проспекті Чорновола, 57. Там фактично вже готові приміщення до навчання ― завершують оснащувати меблями та комп’ютерною технікою.

Матимуть додаткові приміщення також студенти ІКНІ та ІКТА ― в начальному корпусі № 20 (вул. Кн. Романа, 5) та в новому корпусі № 40 (вул. Січових Стрільців, 7), де раніше був Фаховий коледж інфокомунікацій Львівської політехніки. Його об’єднали з Коледжем телекомунікацій та комп’ютерних технологій нашого університету.