167 студентів освітньої програми «Міжнародні відносини» здобули диплом бакалавра

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з одержання дипломів

27 липня 2022 року відбулось урочисте вручення диплома бакалавра випускникам спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньої програми «Міжнародні відносини» Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки.

Заступник директора Інституту Олег Цебенко привітав студентів, наголосивши, що у стінах Львівської політехніки вони отримали необхідні знання, навички, досвід, зустріли своїх найліпших друзів. Він також підкреслив, що фах міжнародника є сьогодні затребуваним на ринку праці, побажав випускникам натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.

Завідувачка кафедри політології та міжнародних відносин Галина Луцишин привітала випускників та зауважила, що якісна освіта з міжнародних відносин – це чудовий старт кар’єри, і багато цьогорічних випускників уже знайшли своє перше місце праці. Також вона підкреслила, що на час навчання студентів випало багато випробувань, зокрема пандемія Covid-19 та війна. Події 24 лютого змінили світ, змінили українців. Реаліями нашого життя стали сигнали повітряної тривоги, переховування в укритті, але ми віримо в нашу перемогу та щасливе майбутнє наших випускників. Також Галина Луцишин закликала не забувати про свою Alma mater та з гордістю говорити: «Я – випускник Львівської політехніки».

Від імені випускників виступила Ярина Везденко, яка подякувала викладачам кафедри політології та міжнародних відносин за знання і досвід, підтримку й добрі поради, розуміння та віру в успіх студентів.

Фото з одержання дипломів Фото з одержання дипломів Фото з одержання дипломів Фото з одержання дипломів