167 студентів освітньої програми «Міжнародні відносини» успішно захистили бакалаврські роботи

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-захисту

167 студентів-бакалаврів освітньої програми «Міжнародні відносини» спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки у червні 2022 році успішно захистили бакалаврські кваліфікаційні роботи.

32 бакалаври захистили свої роботи іноземною мовою, а 83 – на оцінку «відмінно». Високий рівень знань з англійської мови забезпечили викладачі кафедри іноземної мови: Галина Яремко, Марта Лавренчук, Христина Марціхів, Ольга Цубова, Мар’яна Гавран, які також були науковими консультантами у написанні бакалаврських робіт.

Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки, застосували сучасні наукові підходи й на високому рівні презентували результати наукової роботи.

Позитивно оцінила захист бакалаврських робіт голова екзаменаційної комісії, керівниця Західноукраїнського представництва Міжнародного фонду «Відродження» Оксана Дащаківська, яка зауважила, що теми робіт є актуальними, студенти продемонстрували творчий підхід у свої дослідженнях.

Ярослав-Іван Музичко, начальник управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції Департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації, відзначив практичне значення бакалаврських робіт та їхню спрямованість на розв’язання актуальних проблем сучасних міжнародних відносин. Він підкреслив, що сучасний ринок праці потребує фахівців з міжнародних відносин, адже західний регіон за час війни став центром міжнародної співпраці, велика кількість дипломатичних представництв іноземних держав та представництв міжнародних організацій переїхали до Львова, реалізується велика кількість міжнародних гуманітарних проектів.

Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту Скріншот з онлайн-захисту