1272 особи зареєструвались для участі у проєкті з розвитку підприємництва, який реалізує Tech StartUp School

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Заставка до матеріалу

Нещодавно завершилась реєстрація на навчальну програму «Сприяння розвитку молодіжного підприємництва серед ВПО», яку реалізує Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» за сприяння Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», а також за підтримки департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації.

1272 особи виявили бажання взяти участь у проєкті, серед них 155 – із числа внутрішньо переміщених осіб. Найбільше зареєстрованих зі Славської, Мостиської, Городоцької, Жовківської, Рава-Руської, Сокільницької, Львівської, Сколівської громад.

Щодо розподілу по курсах, то найбільше зацікавлення у молоді викликав «Вступ в ІТ», навчатися на ньому виявив бажання 421 учасник, на другому місці за популярністю – «3D-графіка» (384 охочих), на третьому – «Робототехніка та Інтернет речей» (181 учасників).

Усіх зареєстрованих вже розподілили по групах відповідно до обраного курсу та вікової категорії. Навчальний процес розпочався 23 січня.

Навчання триватиме 3 місяці в онлайн-режимі. Учні матимуть доступ до усіх навчальних матеріалів та записів навчання. Кожен курс складається з 8 лекційних та 8 практичних занять, які проводитимуть 20 досвідчених спеціалістів.

Нагадаємо, що програма має на меті допомогти учням та студентам області, зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб, реалізувати свої розробки та започаткувати власну справу.