7–9 жовтня 2020 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбудеться Міжнародна науково-технічна конференція «Харчова хімія. Сучасні методи виробництва продуктів харчування, харчові добавки, пакувальні матеріали» (FCFPAP-2020). Вона має за мету обмін досвідом між науковцями та виробниками харчових продуктів України й зарубіжжя в галузях:
- харчової хімії;
- виробництва харчових продуктів та застосування харчових добавок;
- пакувальних матеріалів у виробництві продуктів харчування,
а також передбачає встановлення між ними зв’язків та розвиток співпраці.
Співорганізаторами заходу є провідні навчальні та наукові установи України: Національний університет «Львівська політехніка», Національний університет харчових технологій та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України.
Секції конференції
- Харчова хімія та хімія харчових добавок
- Сучасні методи виготовлення харчових продуктів та аналіз якості харчів
- Сучасні методи виробництва пакувальних матеріалів для харчової промисловості
Крайній термін подання тез доповідей та заявок – 5 вересня 2020 року.