Презентація компанії ZoomSupport Ukraine: для старшокурсників ІКНІ організували корисну зустріч

Катерина Гречин, тижневик «Аудиторія»
Презентація компанії ZoomSupport Ukraine для старшокурсників ІКНІ

Начальник відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки Олег Логуш організував для студентів старших курсів кафедри прикладної лінгвістики ІКНІ зустріч з представниками компанії ZoomSupport Ukraine – української компанії, що займається дистанційною підтримкою користувачів Windows та Apple в усьому світі.

Презентували фірму-працедавця молоді її представники Юлія Рябушко (на світлині), Яна Гайдаш, Наталя Семешок, Соломія Витвицька та Юрій Кизелик, який рік тому закінчив кафедру прикладної лінгвістики, а нині є РR-менеджером. До слова, там працює чимало колишніх випускників Політехніки, які, добре знаючи одну чи дві іноземні мови, успішно будують в компанії своє професійне майбутнє.

Першою перед студентами виступила Юля, яка розповіла історію виникнення у Львові навесні 2014 року компанії ZoomSupport, до якої потрапила торік у травні разом з тими, хто повірив в цю ідею. Нині компанія має не лише свої офіси в Рівному, Івано-Франківську, Вінниці й Тернополі, а й велику клієнтську базу, котра постійно поповнюється. Яна ж поділилася досвідом свого кар’єрного росту, розповіла про колег з України і закордону. Дівчина наголосила на тому, що працівники компанії контактують із клієнтами вісьмома мовами, тому досконале знання хоча б однієї з них є дуже важливе для майбутніх претендентів на роботу.

Юрій, який того дня теж брав участь у презентації розповів про комфортабельний офіс, в якому працює, побут працівників, спільний відпочинок на природі, підкріпивши свої спогади цікавим відео.

– Я вивчаю філологію і нині переді мною теж стоїть питання, куди піти працювати по закінченні університету, тож ця презентація мені особливо цікава, – ділиться враженнями студентка четвертого курсу кафедри прикладної лінгвістики Марія Андріїв. – Хотіла б спробувати свої сили в цьому молодому колективі, адже він доволі швидко й продуктивно розвивається саме в ІТ-технологіях, а це має прямий стосунок до прикладної лінгвістики. Така презентація компанії була корисна не лише для мене, а й для всіх, хто прийшов сьогодні на цю зустріч. Кожен для себе вже зробив висновок: маємо використати свій шанс на успішне працевлаштування.

Презентація компанії ZoomSupport Ukraine для старшокурсників ІКНІ Презентація компанії ZoomSupport Ukraine для старшокурсників ІКНІ Презентація компанії ZoomSupport Ukraine для старшокурсників ІКНІ