Tech StartUp School Львівської політехніки
набір слухачів на курс «IT для дітей»

Учасники курсу «IT для дітей» отримають інноваційні знання та навички щодо сучасного об’єктно-орієнтованого та подієво-керованого програмування, щоб упевнено почуватися на початку основного курсу навчання.

Дитячі курси ІТ охоплюють найрізноманітніші актуальні та перспективні напрями IT-сфери, які будуть цікаві як меншим дітям, так і підліткам. Вони дають змогу розвивати не лише технічні навички – програмування, створення мобільних застосунків, але й soft skills – дизайн-мислення, роботу в команді, створення власних проектів (стартапів) і не тільки.

Курси комп’ютерного програмування для дітей, які проводять досвідчені викладачі-практики з провідних компаній України, підходять як для початківців в освоєнні комп’ютерних наук, так і охочих розширити й поглибити свої знання.

Курс триватиме 3 місяці, заняття – двічі на тиждень, у понеділок і середу. Місце проведення – Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Колесси, 2). Навчання розпочнеться у вересні 2018 року.

Щоб записатися на курс, необхідно пройти реєстрацію, заповнивши форму.