МІОК ЛЬВІВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ
Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка

У середу, 25 липня, учасники Літньої школи «Крок до України» МІОКу відвідали Літературно-меморіальний музей Івана Франка (Дім Франка – Franko House). Рясна злива не перешкодила учасникам добратись до музею, і це було того варте.

Цікаву змістовну екскурсію домом, де жив знаменитий письменник, студентам провела наукова працівниця, завідувачка експозиційного відділу Музею Івана Франка Віола Чернієнко. У кімнаті, де розміщувалася Франкова бібліотека, студенти прочитали власні переклади своїми мовами його твору:

«Книги – морська глибина:

Хто в них пірне аж до дна,

Той, хоч і труду мав досить,

Дивнії перли виносить».

Ці рядки пролунали словенською, білоруською, іспанською, англійською, арабською та французькою мовами.

Разом зі знаннями про Івана Франка, студенти отримали багато позитивних вражень.

Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка Учасники школи «Крок до України» відвідали музей Івана Франка