Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
зустріч випускників

10 червня Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» зустрічав своїх випускників. За їхніми плечима багато прожитого і пережитого, але думками всі вони повернулися в юність.

А за ці роки змінилось, мабуть, чимало, але навчальний заклад, як і раніше, тримає високу планку лідерства. Про це з великою гордістю доповів присутнім директор коледжу Вадим Овчарук. І хмельницьким політехнікам є чим пишатись: коледж активно розвивається, створює нові підрозділи, його студенти перемагають у найрізноманітніших престижних конкурсах та олімпіадах, соціокультурне життя вирує. Про надзвичайно цікаві, масштабні, креативні заходи коледжу розповідають чи не всі місцеві телеканали та преса, а флешмоб «Тризуб у вишиванках» зареєстровано як рекорд у «Національному реєстрі рекордів».

Під час зустрічі багато говорили і про перспективи розвитку навчального закладу. Випускники відзначили, що за останні декілька років коледж приємно вражає змінами інтер’єру. Робиться якісний ремонт приміщень навчального закладу, технічно оснащуються кабінети та лабораторії. Відзначили випускники і стратегічне мислення та бачення перспектив керівника закладу. До слова, саме Хмельницькому політехнічному коледжу Національного університету «Львівська політехніка» разом лише з коледжами Києва та Одеси надана честь приймати в себе у 2018 році делегацію керівників коледжів США.

Приємно, що й випускники вирішили долучитися до розбудови та підвищення авторитету своєї альма-матер, використовуючи свій багатий життєвий та виробничий досвід. Під час зустрічі 10 червня було створено Асоціацію випускників Хмельницького політехнічного коледжу. До участі у її роботі запрошують долучатись всіх, для кого коледж став рідним і хто небайдужий до його сьогодення.

зустріч випускників зустріч випускників зустріч випускників