НТБ Львівської політехніки
вебінар «Метрики Scopus: CiteScore, SJR, h-index та інші»

22–26 жовтня 2018 року відбуватиметься черговий Міжнародний Тиждень Відкритого доступу. Цьогорічна тема Тижня – «Створення рівних умов для відкритих знань».

У рамках події 23 жовтня в читальному залі Науково-технічної бібліотеки Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Професорська, 1, II поверх) відбудеться вебінар «Метрики Scopus: CiteScore, SJR, h-index та інші». Початок об 11:00.

Під час вебінару його учасники дізнаються про популярні метрики, які сьогодні активно використовують для порівняння журналів та науковців – CiteScore, SJR, h-index – та про багато інших. Захід проводить Сергій Назаровець, тренер Elsevier, заступник директора з наукової роботи ДНТБ України.

Організатори запрошують всіх охочих.

Довідка

Відкритий доступ (англ. Open access (OA) – це безкоштовний, швидкий, постійний, повнотекстовий доступ в режимі реального часу до наукових та навчальних матеріалів, що реалізується для будь-якого користувача у глобальній інформаційній мережі. Сприяє поширенню результатів досліджень та підвищенню їхнього використання, залученню інвестицій у дослідження, розвитку науки, освіти та суспільства загалом.