Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
День управління ланцюгами поставок

Щороку у квітні велика кількість організацій, компаній та вищих навчальних закладів приєднуються до святкування Європейського Дня управління ланцюгами поставок (European Supply Chain Day), який започаткований Європейською логістичною асоціацією» у 2014 році.

Кафедра маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» вже п’ятий рік поспіль також організовує цей день для підтримки ідеї, ознайомлення цільової аудиторії з основними тенденціями у логістиці та міжнародному управлінні ланцюгами поставок, поширення знань і навичок.

Відкриття Дня оголошував завідувач кафедри маркетингу і логістики професор Євген Крикавський, при цьому учасники спостерігали за інтерактивною мапою, на якій були позначені місця, в яких святкують цей день у Європі, зокрема там зареєстровано Національний університет «Львівська політехніка».

День був насиченим та цікавим. Цього року кафедра радо зустрічала понад 50 гостей – викладачів та студентів із Польщі (Познань), Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Рівного та Львівської політехніки. Також були запрошені спікери, практики – представники бізнесу.

У виступах йшлося про основні виклики та можливості розвитку логістики, важливість логістичного планування на рівні компаній, державному та міжнародному рівнях. Розглянуті кейси, завдання допомогли актуалізувати набуті студентами знання. Активні студенти отримали подарунки.

Учасники заходу мали змогу відвідати виступи, а також здійснити екскурсію на виробництво компанії «Галичфарм».