Кафедра технологій управління Львівської політехніки
Вікторія Кромкач

Влітку 2017 року студентка кафедри технологій управління Національного університету «Львівська політехніка» Вікторія Кромкач (спеціалізація «Управління проектами») разом з іншими трьома представниками Університету пройшла місячне стажування у Польщі, отримавши стипендію в рамках програми Leopolis for Future. Студентка стажувалася у Міській раді міста Ґданська та в агенції економічного розвитку InvestGDA.

Під час стажування Вікторія побувала з візитом у мера Ґданська, взяла участь в інвестиційних перемовинах та одноденному воркшопі з розвитку талантів у команді, відвідала індустріально-технологічний парк, декілька бізнес-центрів та Start-Up інкубатор міста, познайомилася з ініціативою Invest in Pomerania та застосувала на практиці отримані в Університеті знання іноземних мов та менеджменту під час формування пропозицій потенційним інвесторам. Окрім цього, на дозвіллі студентка знайомилася з культурним та спортивним життям Ґданська, відвідуючи музеї і фестивалі міста, сучасний театр Шекспіра, а також відомий у Польщі футбольний стадіон Energa Gdańsk.

За надану можливість Вікторія Кромкач вдячна фундації Leopolis for Future, Центру міжнародної освіти Львівської політехніки, керівництву Університету, а також завідувачу кафедри технологій управління. Вона впевнена, що набутий досвід пригодиться їй у професійній діяльності.