Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
переговори та домовленості з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine

1 червня 2016 року Львівська політехніка підписала угоду про співпрацю з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine, яка стала результатом тривалих переговорів та домовленостей. Тож уже невдовзі навчальні програми для студенів інженерних напрямів можуть поповнитися курсами, спрямованими на поглиблення знань задля дальшої роботи на цьому підприємстві.

Зокрема, роботодавців цікавлять спеціальності, пов’язані з автомобілебудуванням та інженерією, свіжі ідеї студентів, адже планують щорічно поліпшувати результати роботи підприємства. Вже зараз пропонують студентам проходити кількамісячну практику на підприємстві.

Зі свого боку ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало запропонував організувати зустріч із директорами інститутів інженерного спрямування, щоб вони мали можливість оглянути завод і визначити подальші кроки співпраці. Також Політехніка надасть можливість спеціалістам Fujikura приходити в інститути і знайомитися з кращими студентами, узгоджувати теми курсових і дипломних робіт так, щоб вони були пов’язані з підприємством. Напрямами співпраці можуть стати також наукові технічні розробки, відкриття навчальних лабораторій Fujikura на базі Політехніки та можливість партнерства у створенні науково-технологічного парку.

переговори та домовленості з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine переговори та домовленості з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine переговори та домовленості з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine переговори та домовленості з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine переговори та домовленості з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine переговори та домовленості з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine переговори та домовленості з японським концерном Fujikura Automotive Ukraine