Завдяки підтримці друзів, партнерів і випускників Політехніки в гуртожитку № 11 замінили пошкоджені ракетним ударом вікна

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Гуртожиток № 11 Львівської політехніки

Університет висловлює подяку кожному, хто зголосився в такий непростий час допомогти відновити гуртожитки Львівської політехніки! Ще тривають роботи з ліквідації руйнувань та пошкоджень будівель, та завдяки небайдужості окремих людей, а також організацій – українських і закордонних – уже невдовзі вдасться забезпечити заміну всіх пошкоджених вікон та дверей у гуртожитках.

– У перші дні після обстрілу Львівська політехніка оголосила збір коштів на заміну вікон серед своїх друзів, партнерів і випускників. За досить короткий час на заміну вікон пожертвували 153 тисячі гривень і 40 євро. Ці кошти Вчена рада нашого університету вирішила спрямувати на встановлення 18 вікон на різних поверхах у гуртожитку № 11 (вул. Лукаша, 5). Завершуємо монтувати зовнішні та внутрішні підвіконня і робити відкоси. Дякуємо всім, хто в такий скрутний час відгукнувся і допоміг, для нас це справді надзвичайно важливо, – зазначив директор Студмістечка Ігор Гельжинський.

Інші пошкоджені споруди зголосилися відремонтувати деякі благодійні організації, зокрема Міжнародна організація з міграції (МОМ), яка повністю відремонтує гуртожитки № 4 і № 10, а також громадська організація «Якість життя», що усуватиме пошкодження в гуртожитку № 6. Насамперед ідеться про встановлення вікон і ремонт дверей. Зібрану суму пожертв вирішили спрямувати на ремонтні потреби, яких не охоплять благодійники – провідна міжурядова МОМ і ГО «Якість життя».

Матеріали на тему відновлення гуртожитків, які постраждали від ворожих атак

Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки Гуртожиток № 11 Львівської політехніки