За матеріалами сайту ЛОДА
групове фото

17 вересня 2018 року перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко разом із заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Оксаною Стоколос-Ворончук відвідали стартап-школу Національного університету «Львівська політехніка».

Метою Tech StartUp School Львівської політехніки є створення комфортного інноваційного середовища для продукування і реалізації креативних ідей та успішних стартапів, щоб допомогти новаторам під керівництвом бізнес-тренерів та менторів пройти шлях від ідеї стартапу до побудови бізнес-моделі, пошуку інвестицій та комерціалізації інноваційного проекту.

Ірина Геращенко ознайомилася з діяльністю закладу, зокрема з успішно реалізованими стартапами. Серед них – проект учасника АТО Юрія Донченка, який розробив унікальну велосипедну трансмісію, що захищена від механічних пошкоджень і дає змогу легше кермувати велосипедом та перевозити вантажі. Також гостя ознайомилась із розробками компанії «Тцукат», яка реалізовує проекти спільно з архітекторами та дизайнерами. У планах – проект з віртуальної машинерії.

зустріч з Іриною Геращенко зустріч з Іриною Геращенко зустріч з Іриною Геращенко