Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з урочистостей

30 червня у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбулись урочистості з нагоди літнього випускного свята. У 2021 році вперше таке особливо величне дійство тривало у внутрішньому сквері навчального закладу – винятковій місцині просто неба для проведення навчальних занять та виховних заходів. Це стало можливим завдяки повній реконструкції цієї локації, її благоустрою через будівництво доріжок, встановлення лавок, залучення фахівців із ландшафтного дизайну та озеленення.

Цьогоріч щасливими власниками дипломів стали представники 13 випускних груп 6 відділень денного та заочного навчання – 290 молодих фахівців. 18 політехніків отримали дипломи з відзнакою. Пам’ятними подарунками для них стали брендові футболки Хмельницького політехнічного фахового коледжу.

Трьох власників дипломів з відзнакою на випускному святі чекав сюрприз – нагорода ще й від оргкомітету Міжнародної студентської олімпіади з інформаційних технологій IT Universe – 2021. Денис Жереб у цьому конкурсі став переможцем, Вікторія Петрина – срібним, а Ірина Лишенко – бронзовим призерами.

Четверо випускників отримали два документи про освіту: диплом Хмельницького політехнічного фахового коледжу та сертифікат Академії Cisco про проходження курсу IT Essential. Для них це значно покращить стартові умови гарного працевлаштування.

17 політехніків було нагороджено грамотами за спортивні досягнення. Із них четверо – Дарина Якимчук, Максим Микитюк, Анастасія Капітан та Нікіта Бузінський – мають особисті досягнення на Всеукраїнському рівні. Їм презентували фірмові термокухлики.

Хмельницький політехнік – не лише конкурентоспроможний фахівець, а й свідомий патріот, котрий бере активну участь у житті своєї громади. На пам’ять про роки навчання у коледжі найактивнішим випускникам було вручено вишукані та ніжні орхідеї.

Заключним акордом урочистого заходу став піднятий у небо гексакоптер, що був створений студентами випускних груп під керівництвом викладача Хмельницької політехніки професора Мясіщева. Гексакоптер став чудовим подарунком навчальному закладу від випускників 2021 року та свідченням високого рівня їхньої фаховості.

Звертаючись до випускників, батьків та кураторів, директор Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка», доктор економічних наук Вадим Овчарук наголосив, що адміністрація та колектив відчувають неймовірну гордість за навчальний заклад, адже його випускниками, найціннішим людським капіталом, варто пишатися. Вони здобули міцні знання, стали чуйними, вихованими, патріотами своєї Батьківщини. Саме такі молоді люди, окрилені мріями, прагненням самореалізації, побудують нову Україну, здатну бути однією з кращих держав світу.

Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей Фото з урочистостей