Кафедра АФМ Львівської політехніки
на конференції «Соціально-економічний розвиток і безпека України»

Студенти кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки мали можливість взяти участь у Міжвузівській науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Соціально-економічний розвиток і безпека України: стан та перспективи», яка відбулась 19 квітня 2018 року на факультеті управління та економічної безпеки у Львівському державному університету внутрішніх справ.

Конференція розпочалася з пленарного засідання, після якого була розподілена за трьома секціями: соціально-економічна складова національної безпеки; організаційно-управлінські проблеми зміцнення економічної безпеки; фінансово-економічна безпека держави та суб’єктів господарювання в сучасних умовах.

Під науковим керівництвом асистента кафедри АФМ Ю.М. Дзюраха на конференції виступили: студентка групи МЕФБ-11 Інна Остапенко з доповіддю на тему «Оцінювання ефективності кадрового забезпечення на ринку IT-послуг» та студент групи УААМ-11 Кульчицький Володимир з доповіддю «Проблеми формування правового забезпечення функціонування вітчизняного підприємництва». Студенти-політехніки були нагороджені сертифікатами.

на конференції «Соціально-економічний розвиток і безпека України» на конференції «Соціально-економічний розвиток і безпека України» на конференції «Соціально-економічний розвиток і безпека України» на конференції «Соціально-економічний розвиток і безпека України» на конференції «Соціально-економічний розвиток і безпека України»