Прес-служба Львівської політехніки
ХІ Інженерний ярмарок кар’єри

ХІ Інженерний ярмарок кар’єри відбудеться 25–26 квітня 2018 року в четвертому корпусі Львівської політехніки. Організовує захід Міжнародна студентська організація BEST.

Цьогоріч на Інженерному ярмарку кар’єри відбудеться презентація більше 50 провідних компаній з України та Європи. Заплановано також зустрічі з відомими та успішними людьми, під час яких можна буде поставити актуальні для учасників Ярмарку питання та почути відповіді на них. А родзинкою заходу буде company rally – квест, де студенти будуть тісно взаємодіяти з компаніями.

Та найголовніше, що отримає студент, який прийде на цей Ярмарок – це можливість заповнити резюме і віддати його тим компаніям-учасникам, котрим забажає. Другий етап інтерактиву, на який потрапляє відвідувач, – це жива консультація з HR та представниками компаній. Студент може підійти до будь-якого стенду і дізнатися про майбутню роботу, специфіку компаній.

– Це ярмарок з цікавими вакансіями, де кожна фірма-продавець зможе себе презентувати перед студентами, розповісти про те, що потрібно, аби потрапити до неї на роботу, у якому векторі розвиватися, – зазначає Андрій Чумак, один з організаторі заходу. – Ми дуже раді, що студенти та випускники університетів можуть знайти собі роботу, а компанії – працівників.

– Перед цією подією ми організуємо Тиждень успіху – тиждень лекцій та воркшопів. Компанії будуть вчити тому, кого ж шукають роботодавці. Запрошені люди, які розповідатимуть свої історії, аби показати, що досягти успіху можна і до 30 років, – наголошує Дар’я Медведєва, відповідальна за контент.