ІТРЕ Львівської політехніки
на конференції

XIV Міжнародна науково-технічна конференція «Advanced Trends in Radioelectronics, Telecommunications and Computer Engineering» (TCSET-2018), відбулася 20–24 лютого 2018 року, вперше пройшла за участю представників 14 країн. Тематика конференції включала широкий спектр наукових досліджень у галузі інформаційних, інфокомунікаційних, радіоелектронних, мікроелектронних та лазерних технологій.

Для участі в конференції було подано 427 доповідей з України та 14 країн світу (Польща, Туреччина, Словаччина, Південна Корея, Німеччина, Росія, Іран, Ірак, Саудівська Аравія, Норвегія, Йорданія, Єгипет, Румунія, США). За підсумками відбору та рецензування (дотримання вимог IEEE, актуальності матеріалів, перевірки на плагіат, правил оформлення) програмним комітетом конференції було відібрано та включено в програму 271 доповідь, що становить 63% надісланих матеріалів. На основі зареєстрованих доповідей було сформовано 12 секцій.

Конференція проведена з 20 до 24 лютого 2018 року в смт. Славське Львівської області. На 2 пленарних та 15 секційних засіданнях заслухано 235 доповідей (231 учасник), з якими на конференції виступили 71 доктор наук, 105 кандидатів наук, 21 аспірант, 9 студентів. За відгуками учасників конференція пройшла на високому науковому та організаційному рівнях.

За результатами наукових доповідей, виступів та дискусій на конференції утверджена подальша можливість для продуктивного обміну досвідом між українськими та іноземними науковцями і фахівцями в галузі радіоелектроніки, телекомунікацій, інформаційних технологій, комп’ютерної інженерії та мікроелектронних технологій, зміцнення взаємозв’язків між вищими навчальними закладами для подальшої наукової співпраці та обміну результатами досліджень за тематикою конференції.

Учасники конференції ухвалили, зокрема, провести наступну XV Міжнародну науково-технічну конференцію «Advanced Trends in Radioelectronics, Telecommunications and Computer Engineering» (TCSET-2020) упродовж останнього тижня лютого 2020 року.

Докладніше про конференцію «TCSET-2018»

на конференції на конференції на конференції на конференції на конференції на конференції