Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Викладачі ХПК одержали статус інструкторів Академії Cisco

8 лютого 2018 року в Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» відбувся семінар учителів шкіл та викладачів коледжів Хмельницької області на тему «Використання навчальних курсів та симуляторів Cisco Academy у навчальному процесі».

– Ми відкриті для всього нового та прогресивного. Ми радо приймаємо будь-які ініціативи, що сприяють підвищенню якості освітніх послуг і розширюють межі професійних навичок наших викладачів та студентів. Саме тому нам надзвичайно приємно, що керівництво Центру підготовки інструкторів Academy Cisco обрало Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» для проведення семінару, – зазначив у своєму вітальному слові учасникам заходу директор коледжу Вадим Овчарук.

Програма заходу була насиченою та результативною. В її рамках відбулася очна сесія курсу «Основи програмного та апаратного забезпечення ПК» (грантовий проект Фонду спільноти Кремнієвої долини), за результатами якої п’ятеро учасників отримали Сертифікати, статус інструкторів Academy Cisco та рекомендаційні листи. Це дає їм змогу стати викладачами курсів у рамках єдиної платформи навчання Мережевої Академії Cisco.

Цього ж дня оргкомітет провів зустріч зі студентами ІІІ та IV курсів спеціальностей «Програмна інженерія» та «Комп’ютерна інженерія». Перед присутніми виступили директор Хмельницького політехнічного коледжу, доцент, кандидат економічних наук Вадим Овчарук, керівник Центру підготовки інструкторів Academy Cisco, старший викладач кафедри телекомунікацій Львівської політехніки Орест Костів і доцент кафедри програмного забезпечення автоматизованих систем Запорізької державної інженерної академії Наталія Полякова. Вони розповіли про Мережеву академію Cisco, яка пропонує все, що потрібно для вдосконалення професійних навичок у сфері ІТ, конкурентоспроможності та побудови успішної кар’єри і закликали студентів приєднуватись до її роботи.

На завершення організатори заходу подякували керівництву коледжу за гарний прийом, оголосили початок набору на курси та вручили бренди Academy Cisco – прапор і табличку, що стануть символом подальшої плідної співпраці.

Викладачі ХПК одержали статус інструкторів Академії Cisco Викладачі ХПК одержали статус інструкторів Академії Cisco