ІННЦПКО Львівської політехніки
зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77

23 листопада 2017 року Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» провів зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77 міста Львова.

Відповідно до попередньої домовленості розмова мала стосуватись аналізу рис та знань сучасного випускника вищого навчального закладу для відчуття впевненості на ринку праці. Також була запланована коротка екскурсія головною спорудою Львівської політехніки.

Учні з великим інтересом розглядали архітектурні композиції, оцінювали красу актової зали, знайомилися з роботами випускників Інституту архітектури, представленими на виставкових стендах. Гості Університету розпитували про таємниці солярного та акустичного комфорту приміщень головного корпусу, про сучасні досягнення вчених, про міжнародну співпрацю.

«У Львівській політехніці нам сподобалося все…» – такими словами учні та вчителі школи окреслили свої враження від проведеної зустрічі.

зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77 зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77 зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77 зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77 зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77 зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77 зустріч з учнями і вчителями загальноосвітньої середньої школи № 77