Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки»

19–20 жовтня кафедра обліку та аналізу вчергове провела Міжнародну студентську наукову конференцію «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки». Це молодіжне наукове зібрання відбувається щорічно з 2008 року.

Цьогоріч у роботі конференції взяли участь 78 студентів з вищих навчальних закладів України, Польщі й Молдови, зокрема Національного університету «Львівська політехніка», Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Національної академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ), Львівського техніко-економічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка», Національного лісотехнічного університету України (м. Львів), ДНВЗ «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана», Одеського національного політехнічного університету, Університету імені Марії Кюрі-Склодовської (м. Люблін, Польща), Економічної академії Республіки Молдова (м. Кишинів, Молдова).

Учасники представили наукові доповіді на актуальні теми розвитку бухгалтерського й управлінського обліку, оподаткування, економічного аналізу, перспектив застосування інформаційних систем в обліку, аналізі й аудиті.

Перед учасниками конференції виступив доктор філософії, викладач закладу фінансів суб’єктів господарювання Університету імені Марії Кюрі-Склодовської в Любліні Якуб Черняк з доповіддю на тему «Значення інновацій для економіки».

За підсумками роботи журі визначило переможців. Диплом першого ступеня отримав Максим Кметь (науковий керівник – к.е.н., доцент О.І. Грицай), другого – Єлизавета Кіцела (науковий керівник – к.е.н., доцент Т.В. Савчук) і Марʼяна Редько (науковий керівник – к.е.н., доцент М.В. Ольшанська). Третє місце вибороли Юлія Фаль (науковий керівник – к.е.н., доцент О.І. Тивончук), Оксана Федина (науковий керівник – к.е.н., доцент Н.О. Микитюк) і Марія Посільська (науковий керівник – к.е.н., доцент Т.І. Воскресенська).

Крім того було нагороджено доповідачів у різних номінаціях. У номінації «За практичну спрямованість доповіді» грамоту отримала Анна Петрушина, «За кращу презентацію доповіді» – Вікторія Мартиняк, «За оригінальність доповіді» – Микола Заворітній, у номінації «Молодий науковець» –Олена Макогін, «Молодий ерудит» – Анна Заграй.

Організатори конференції вітають переможців і бажають подальших наукових здобутків!

на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки» на конференції «Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки»