За матеріалами сайту ЛОДА
Герб Львівської політехніки

18 жовтня з ініціативи Львівської обласної державної адміністрації та ГО «Ліга ділових кіл паливно-енергетичного комплексу» в Національному університеті «Львівська політехніка» обговорили проблеми та перспективи організації роботи щодо ефективності використання енергетичних ресурсів у Львівській області.

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський зазначив, що розраховує на підтримку науково-технічної громадськості та бізнесу в організації роботи щодо підвищення енергоефективності та впровадження альтернативних і відновлювальних джерел енергії.

Ректор Національного університету «Львівська політехніка» Юрій Бобало в контексті розмови повідомив, що у навчальному закладі готують кадри для галузей енергозбереження та енергоефективності.

У рамках засідання круглого столу заслухали експертів, представників наукових і бізнесових кіл.

За результатами зустрічі створять робочі групи для організації роботи з таких напрямків: відновлювальні джерела енергії; біоенергетика; електростанції малої потужності, нетрадиційні види палива; енергоефективне будівництво; проблеми ефективності використання енергетичних ресурсів у комунальній сфері.