МІОК Львівської політехніки
Літня школа україністики «Крок до України»

Незважаючи на те, що у перший день ХІ Міжнародної літньої школи україністики «Крок до України» Львів зустрів слухачів холодним дощиком, це ніяк не завадило створенню теплої атмосфери на Інтеграційному вечері знайомств.

Після урочистої частини відкриття Школи, написання тесту на визначення рівня володіння українською мовою та першого заняття – етноспіви, запальні українські народні танці, цікаві забавки, нові знайомства, приємне спілкування за кавою та львівськими смаколиками створили відчуття незабутнього першого дня Літньої школи – 2018.

Організатори щиро вдячні чудовим дівчатам із фольк-гурту «Марвінок» – Олі Руснак, Вікторії Михащук, Соломії Крукеницькій-Борійчук – за дивовижну програму вечірки знайомств!
 

Фото Марти Хархаліс

Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України»