Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
ЦМО

Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» працює у напрямі розширення академічної мобільності не лише студентів, але й професорсько-викладацького складу Університету.

Інтернаціоналізація вищої освіти передбачає залучення для тимчасової роботи в університетах фахівців з інших вищих навчальних закладів, зокрема й закордонних університетів, які мають значний досвіт та володіють передовими знаннями у певній галузі, мають значний науковий авторитет. Саме програма Visiting Professor спрямована на проведення лекцій та семінарів за темами власних наукових праць, проведення спільних наукових досліджень, участь в обговореннях результатів спільних наукових розробок.

Львівські політехніки також мають можливість долучитися до участі в цій програмі. Їхні знання і досвід можуть бути використані для читання лекцій у закордонних університетах. Так, зокрема, за результатами перемовин Центру міжнародної освіти Львівської політехніки з Бюро міжнародної співпраці Вищої професійної школи в Нисі (Польща) політехнікам надано можливість до 18 липня 2018 року подати документи на участь у конкурсі на посаду Visiting Professor з математики для фінансистів.

З детальнішою інформацією про вимоги до конкурсанта можна ознайомитися у документі «Formularz konkursowy» на сайті Вищої професійної школи в Нисі та в Центрі міжнародної освіти нашого університету.

Участь в програмі дає не лише неоціненний освітній досвід викладачам Львівської політехніки, але й значно підвищує рейтинг Університету на світовому рівні.

У подальшому Центр міжнародної освіти планує регулярно інформувати політехніків про можливості участі в програмі Visiting Professor.