ПрАТ «Львівобленерго»
«Козацькі забави»

Львівські енергетики ПрАТ «Львівобленерго» провели вже восьмі «Козацькі забави». Участь у змаганнях взяли 25 команд. Організатором «Козацьких забав» була профспілка компанії. Спортивні змагання проходили на стадіоні «Динамо» у Львові.

– Здобудьте сьогодні ті емоції, яких часом бракує в офісній буденній роботі, та відчуйте адреналін, який заряджає й дає поштовх рухатися вперед, – звернувся до команд Ярослав Стасюк, заступник Голови Правління. – «Козацькі забави» – це ігри, які загартовують і згуртовують нас, тому зробіть все для перемоги, але без травматизму. Здоров’я Вам та Вашим родинам і перемог у всьому!

Енергетики показували всю свою силу та міць у п’яти дисциплінах – піднімання ваги, командний біг, естафета, перетягування линви, метання каменюки. Новинкою «Козацьких забав» був конкурс для отаманів – дартс, також дещо змінились умови інших конкурсів.

Отож, за результатами змагань суддівська комісія визначила трьох переможців:

  • І місце – Стрийський РЕМ;
  • ІІ місце – Пустомитівський РЕМ;
  • ІІІ місце – «Загін охорони».

Усі переможці були нагороджені кубками, медалями, дипломами та грошовими преміями.

На спортивних змаганнях додатково визначили переможців у чотирьох номінаціях: «Приз глядацьких симпатій», «Найкращі козаки», «Найкращий козак», «Найповажніший козак».

«Козацькі забави» «Козацькі забави» «Козацькі забави» «Козацькі забави» «Козацькі забави» «Козацькі забави» «Козацькі забави»