За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка до конкурсу

До 25 липня 2021 року приймають заявки на участь у конкурсі eco-friendly стартап-проєктів, який відбудеться у першому Регіональному акселераторі GCIP для інновацій, технологій та стартапів на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Мета конкурсу – консолідація академічних та бізнесових зусиль задля пошуку інноваційних рішень та підтримки ініціатив українських новаторів у сфері «чистих» технологій.

До участі у конкурсі запрошують студентів, учнів, молодих науковців, які працюють над реалізацією власних стартапів, представників закладів вищої освіти, наукових установ, наукових парків, інших інноваційних структур, малі та середні підприємства з терміном реєстрації не більше 3 років, організації, творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичних осіб-винахідників, до сфери інтересів яких належать питання впровадження «чистих» технологій.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету. Стартап-проєкти не мають бути проєктами з реконструкції або реструктуризації існуючих підприємств.

Докладніше – на сайті Міністерства освіти і науки України.