За матеріалами інтернет-представництва Президента України
Валерії Савчук одержала премію з рук Президента України

У Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» під час зустрічі з обдарованою молоддю та молодими вченими Президент Петро Порошенко вручив науковцям премії Президента України для молодих вчених України 2017 року, які було присуджено на підставі подання Комітету з Державних премій в галузі науки і техніки.

Глава держави вручив премії за 11 робіт 23 вченим. Серед відзначених – проекти науковців Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного університету «Львівська політехніка», Національного авіаційного університету, Харківського державного університету харчування та торгівлі, Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України, Інституту рослинництва імені Юр’єва Національної академії аграрних наук України та інших освітніх і наукових закладів.

Зокрема, Президент вручив премію асистенту кафедри інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки Валерії Савчук за роботу «Мобільні туристичні інформаційні технології з рекомендаційною безпековою компонентою».

Указом № 458 від 29 грудня 2017 року було присуджено 40 премій Президента України для молодих вчених.