Прес-служба Львівської політехніки
VII молодіжний форум «Litteris et Artibus»

Це традиційне зібрання, що відбувається щороку, покликане стати майданчиком для обміну досвідом та оригінальними ідеями між молодими вченими, які представляють наукові школи різних кран. Цьогоріч організаторами Форуму стали Рада молодих науковців Міністерства освіти і науки України, Національна студентська спілка України, Львівська політехніка та її Рада молодих вчених, різні наукові фундації низки зарубіжних країн.

Нагадуємо, що серед цьогорічних спонсорів наукового форуму є компанія SoftServe та Мережа магазинів moyo.ua.

Мобільність науковців – це шлях до нових відкриттів та звершень, а міждисциплінарність є важливим елементом наукового розвитку, наголошує голова Ради молодих вчених Львівської політехніки та відповідальний секретар VII Міжнародного молодіжного наукового форуму «Litteris et Artibus» Олександр Березко.

У рамках зібрання заплановано провести низку наукових конференцій, різних за тематикою та науковими напрямками. Серед них – «Комп’ютерні науки та інженерія», «Геодезія, архітектура та будівництво», «Енергетика та системи керування», «Гуманітарні та соціальні науки», «Інженерна механіка та транспорт», «Економіка та менеджмент», «Хімія та хімічні технології», «Психологія та право», «Екологія та туризм».

Як сподіваються організатори, Форум дасть змогу його учасникам ознайомитися з результатами останніх досліджень своїх ровесників, зауважити найновіші тенденції в різних наукових галузях. Він, безперечно, посприяє залученню студентства до наукової діяльності та стимулюватиме до творчої фахової діяльності молодих науковців.

VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus» VII молодіжний форум «Litteris et Artibus»