Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Хмельницький політехнічний коледж

26 жовтня осінь неспроста обдарувала хмельничан напрочуд чудовим сонячним яскравим днем, адже у Хмельницькому політехнічному коледжі Національного університету «Львівська політехніка» уже стало доброю традицією восени, коли природа вражає розмаїттям своїх барв, проводити благодійний ярмарок.

Всі, хто в цей день проходив чи проїжджав вулицею Зарічанською міста Хмельницького, дивувалися незвичайному видовищу: на майданчику перед центральним корпусом коледжу горіли багаття, жевріли мангали, у величезному казані варився борщ, накривали щедрі столи. Все це студентські руки робили для того, щоб подарувати радість ближнім.

Щороку студенти Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки допомагають дітям Вовковинецької школи-інтернату та Ружичнянського сиротинця, а цьогоріч не забули і про людей похилого віку, що проживають поруч із коледжем. На веселе студентське свято та смачне частування були запрошені пенсіонери з навколишніх будинків. Це додало в їхнє буденне життя яскравих барв.

Кавалькада подій – нагородження кращих спортсменів, яскраві образи, художні номери, презентації кулінарних експозицій – подарувала не тільки естетичну насолоду і чудовий настрій, але й дала пристойний фінансовий результат. Одержані кошти буде використано для закупівлі подарунків маленьким підшефним коледжу.