За матеріалами сайту Комітету з фізичного виховання та спорту
Герб Львівської політехніки

Після завершення практики в актовій залі Технологічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» відбувся спортивний вечір, метою якого було підведення підсумків 2016/17 навчального року зі спортивної і фізкультурно-масової роботи. Цей захід був започаткований чотири роки тому і став великим стимулом для покращення результатів виступів спортсменів коледжу на обласних змаганнях серед вищих навчальних закладів I–II рівнів акредитації.

– Розпочинали шлях на туристичних перегонах «Кубок Карпат», а сьогодні відзнаки отримують переможці та призери з 9 видів спорту, з яких у 4 видах – переможці. Це найкращий результат виступів студентів-спортсменів за останні роки, – з такими словами до присутніх звернувся керівник фізичного виховання коледжу Володимир Леськів.

Після виконання гімну України до присутніх звернувся виконувач обов’язків директора коледжу Мар’ян Підвальний, який подякував студентам і викладачам, котрі їх готували до змагань, за вдалий виступ і наголосив на важливості занять фізичною культурою і спортом у наш час. Після директора присутніх привітав представник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Михайло Цьона. Зі словами подяки за вдалі виступи до студентів звернулася заступник директора коледжу з виховної роботи Оксана Касьян.

На вечорі кращих спортсменів Технологічного коледжу було нагороджено медалями і грамотами.

Тепер студенти із нетерпінням чекатимуть нових стартів, щоб на спортивних майданчиках визначити, який навчальний заклад усе-таки найспортивніший.

спортивний вечір