НКП ПРОГРАМИ «ГОРИЗОНТ 2020» У ЛЬВІВСЬКІЙ ПОЛІТЕХНІЦІ
Марія Черняєва

8 листопада 2016 року о 15:00 (тривалість 3 години) в 124 аудиторії головного корпусуНаціонального університету «Львівська політехніка» відбудеться тренінг «Як стати майстром переконання: практика ведення переговорів» та презентація конкурсу-2016/17 Стипендіальної програми «Завтра.UA».

Тренер: Марія Черняєва
Тривалість тренінгу: три годин.

Для участі у тренінгу прохання зареєструватися: goo.gl/NdLAvY

Бажаєте переконати інвестора профінансувати ваш проект або просто пояснити дитині складні речі? Вміння переконувати – мистецтво, що відіграє важливу роль у досягненні успіхів у житті. Переконливі люди володіють надприродньою здатністю схиляти інших до своєї філософії та способу мислення.  Під час тренінгу за допомогою ділових ігор, практик, інтерактивних вправ будемо вчитися як успішно вести переговори. Учасники у тому числі отримають аналіз та рекомендації стосовно своєї переговорної поведінки та поради до удосконалення.

Марія Черняєва – тренер, активна учасниця профспілкового руху Запоріжжя. Учасниця дансько-українського проекту «Посилення внеску профспілок в забезпеченні гідної праці, захисту прав працівників і демократизації в Україні». Навчалася в Запорізькому національному університеті. Стипендіат програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука у 2010, 2012.