Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
 BEST Training Week

Як стати успішним, упевненим у собі, як зреалізувати власну ідею, багато цікавого про емоції, зрозуміти п’ять мов любові та дізнатися як знайти свою половинку – про це не розкажуть на парах, але… впродовж тижня відповіді на ті чи інші запитання можна було дізнатися від різних тренерів у рамках BEST Training Week 5.

– Цей проект проводимо вп’яте. Його гасло – «Ввімкни свій мозок!», то своєрідний заклик до саморозвитку та пізнання власних можливостей. Знаємо, які теми найбільше цікавлять студентську молодь та маємо налагоджену співпрацю з різними тренерами. Попередньо обговорюємо з ними тематику тренінгів, вони часто пропонують самі якісь цікаві ідеї. Стараємося підбирати теми так, щоб це було цікаво студентам різних інститутів і курсів, – зазначила піарник BEST Training Week 5, третьокурсниця ІАРХ Юлія Крайниковець.

Серед молоді проект справді досить популярний і про це свідчили переповнені аудиторії. Особливо цікаві студентам були теми, які стосувалися власного саморозвитку. Адже на ці тренінги вони приходять не просто послухати, а й взяти активну участь, а також закріпити прослухану тему на практиці, подискутувати.

 BEST Training Week  BEST Training Week  BEST Training Week  BEST Training Week  BEST Training Week