Tech StartUp School Львівської політехніки
курс «StartUp Creator»

Стартап-школа Національного університету «Львівська політехніка» запрошує на курс  для креативної молоді, яка прагне перетворити інноваційну ідею у прибутковий бізнес, – «StartUp Creator: як створити успішний стартап-проект».

Курс триватиме два місяці – 2 рази на тиждень по середах і четвергах з 18:00 до 20:00. Місце проведення – Tech StartUp School Львівської політехніки (м. Львів, вул. Колесси, 2). Початок занять для нової групи – 25 квітня 2018 року.

StartUp Creator покликаний допомогти креативній талановитій молоді під керівництвом бізнес-тренерів та менторів пройти шлях від мрії до побудови бізнес-моделі стартапу, пошуку інвестицій та комерціалізації інноваційного проекту. Спеціальна «інноваційна» програма дасть змогу викристалізувати з ідеї успішний стартап-проект. Слухачів курсу навчатимуть практики, які познайомлять не лише з верхівкою айсбергу, а поділяться секретами успішного бізнесу та своїм багаторічним досвідом.

Матеріали та завдання курсу будуть ускладнюватися поступово, у міру набуття вами потрібних навичок та знань. У фіналі курсу відбудеться пітчинг стартап-ідей.

Програма курсу

Реєстрація