Прес-служба Львівської політехніки
відпочинок у лісі

Одночасно з останнім дзвоником, який пролунав у загальноосвітніх навчальних закладах, студенти коледжів Львівщини змагалися у спортивних турнірах. Днями завершилася Спартакіада серед студентів вищих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації за 2016/2017 навчальний рік, яку традиційно організовує Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Останній етапом Спартакіади стали змагання з туризму, які відбувалися в лісопарковій зоні селища Рудно, що поблизу Львова. Змагання включали в себе сім видів програми, а саме – конкурси емблеми, туристичної пісні, подолання смуги перешкод, змагання кухарів, метання тенісного м’яча в корзину, встановлення намету та суперництво туристичних містечок. Переможця визначали за найменшою сумою набраних місць у всіх програмах.

Цьогоріч у туристичних змаганнях взяли участь 58 учасників. У підсумку напруженої боротьби переможцем стала команда Львівського коледжу транспортної інфраструктури, другими були студенти Львівського коледжу «Інфокомунікації» Національного університету «Львівська політехніка», а бронзові нагороди здобула команда Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

Після завершення Спартакіади переможці та призери отримали грамоти.

Безпосередньою організацією і підготовкою туристичних змагань займалися фахівці обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Михайло Цьона і Юрій Дьячек.

відпочинок у лісі відпочинок у лісі відпочинок у лісі відпочинок у лісі відпочинок у лісі відпочинок у лісі