Студенти кафедри хімічної технології силікатів зустрілися з представниками компанії Cemark

Кафедра хімічної технології силікатів Львівської політехніки
Фото із зустрічі

27 лютого 2024 року студенти кафедри хімічної технології силікатів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки відвідали офіційну презентацію компанії Cemark, яка входить до складу ірландської групи CRH – провідного світового виробника будівельних матеріалів – та є одним із лідерів на національному цементному ринку в Україні. Окремий напрям бізнесу CRH в Україні – виробництво бетону та залізобетонних виробів.

Зустріч із фахівцями Cemark відбулася в Інституті хімії та хімічних технологій за сприяння Студії кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету.

Представники Cemark ознайомили присутніх з діяльністю компанії у світі та в Україні, назвали переваги роботи в компанії та кар’єрні можливості для молодих спеціалістів. Підприємства компанії орієнтуються на світові практики, активно впроваджують інноваційні проєкти, що потребує не лише кваліфікованих спеціалістів, але й молодих, амбітних, активних, талановитих, креативних та наполегливих співробітників. Презентована на зустрічі «Програма стажування для випускників та студентів в Cemark», орієнтована на тих, хто має бажання поглибити знання в галузі виробництва будівельних матеріалів у рамках реального виробничого процесу та вдосконалити рівень англійської мови, передбачає можливість подальшого працевлаштування в компанії.

Невимушена атмосфера заходу сприяла обговоренню окремих моментів програми стажування із фахівцям компанії.

Заставка зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі