Представниці Західного міжрегіонального управління Держпраці прочитали лекцію для студентів ІТ коледжу

Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці
Фото з лекції

З метою популяризації та підвищення обізнаності молоді в питаннях безпеки праці представниці Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці прочитали лекцію для студентів Фахового коледжу інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

Участь у заході взяли начальниця управління Оксана Єзерська та заступниця начальника відділу з питань праці південного регіону управління інспекційної діяльності у Львівській області Наталія Щерба.

На лекції студенти отримали цінні поради щодо забезпечення безпеки на робочому місці, а також засвоїли основні принципи та правила щодо уникнення травматизму під час професійної діяльності. Представниці Держпраці розповіли про важливість дотримання норм і стандартів безпеки, а також про доступні ресурси для консультацій та підтримки у разі порушення їхніх трудових прав.

Студентам наголосили на необхідності бути відповідальними за своє власне здоров’я та безпеку й розуміти, що вони мають право на безпечні умови праці згідно з чинним законодавством. Важливо, щоб кожен студент розумів свої права та мав достатні знання, щоб впливати на створення безпечного середовища праці.

Учасники заходу відзначили корисність лекції та висловили готовність дотримуватися наданих рекомендацій у своїй професійній діяльності.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції