Студенти Інституту механічної інженерії та транспорту мають можливість пройти практику у Львівській ОВА

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фото з підписання угоди

Відтепер студенти Інституту механічної інженерії та транспорту Національного університету «Львівська політехніка» мають можливість пройти практику у Львівській обласній військовій адміністрації. Відповідний договір підписав 3 квітня 2024 року департамент дорожнього господарства ЛОВА.

«Перші 15 студентів освітніх програм «Організація перевезень і управління на транспорті» та «Транспортні технології» розпочнуть проходження практики згідно з календарним планом. Також департамент дорожнього господарства Львівської ОВА закликає здобувачів вищої освіти інших навчальних закладів зголошуватися щодо можливості проходження практики та реалізації цікавих проєктів», – повідомив директор департаменту Орест Шуліковський.

Переваги стажування чи проходження практики в департаменті дорожнього господарства:

  • участь у розробленні та реалізації цікавих проєктів (цифровізація транспорту, розбудова колії європейського зразка, запровадження екологічних видів транспорту, оптимізація транспортної мережі);
  • можливість комунікації з представниками профільних середовищ (автотранспортні підприємства, автостанції, Львівська залізниця), операторами диспетчеризації та автоматизованої системи обліку оплати проїзду;
  • ознайомленням з роботою сфери транспорту, отримання навичок роботи з транспортною документацією та комунікація з досвідченим професійним колективом.

Нагадаємо, що в межах програми «Академія перших можливостей» цьогоріч у Львівській обласній військовій адміністрації вже пройшли стажування студенти кафедри міжнародної інформації ІМФН, кафедри політології та міжнародних відносин ІГСН і кафедри теоретичної та практичної психології ІППО.

Фото з підписання угоди Фото з підписання угоди