Працівники кафедри кримінального права і процесу ІППО відзвітували про роботу у 2022 році

Кафедра кримінального права та процесу Львівської політехніки
Фото із засідання кафедри

23 січня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри кримінального права і процесу Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки відзвітували за основними показниками кадрового потенціалу, наукової, освітньої діяльності та міжнародної академічної співпраці за 2022 календарний рік.

Зокрема, науково-педагогічні працівники кафедри КПП у звітному 2022 році працювали в рамках новозатвердженої кафедральної НДР «Концептуальна доктрина правового механізму захисту прав та свобод людини і громадянина в умовах розбудови правової держави» (КПП-3), у рамках якої організовано та проведено такі наукові заходи:

  • Всеукраїнська конференція «Вдосконалення правового механізму захисту прав та свобод людини і громадянина в умовах євроінтеграції», 25.03.2022, м. Львів (організатори: О.М. Гумін, М.В. Гузела);
  • Міжнародна конференція «Актуальні проблеми забезпечення захисту прав та свобод людини в умовах інтеграції України в європейський простір», 28.10.2022, м. Львів (організатори: О.М. Гумін, М.В. Гузела);
  • 5 (п’ять) кафедральних наукових семінарів (доповідали: О.М. Гумін, М.В. Гузела, Н.Д. Слотвінська).

Науково-педагогічні працівники кафедри кримінального права і процесу мають солідний доробок у звітному 2022 році, зокрема: 16 монографій, 118 наукових статей, з яких 29 статей у виданнях, які входять до міжнародних НМБД Scopus та Web of Science, 10 навчальних посібників, 1 навчальний підручник. Працівники кафедри подали: 2 заявки на участь у міжнародних наукових грантах; 2 заявки на отримання міжнародних наукових стипендій; 5 заявок на участь у міжнародних колективних освітніх грантах; 18 заявок на участь у міжнародних індивідуальних освітніх грантах

Обсяг надходжень до спеціального фонду за результатами наукових та науково-технічних робіт кафедри КПП за господарськими договорами становить 12 027 гривень.

Професор кафедри кримінального права і процесу, директор Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти, Заслужений юрист України, д.ю.н., професор В.Л. Ортинський у звітному 2022 році був експертом експертної комісії ЕГ-02 (науковий напрям – «Суспільні науки») Міністерства освіти і науки України.

Доцент кафедри КПП, к.ю.н. М.В. Гузела у звітному 2022 році був офіційним рецензентом журналу Novus Jus Колумбійського католицького університету(м. Богота, Колумбія). Зазначений журнал входить до переліку видань із суспільних і юридичних наук, внесених до МНМБД Scopus та Web of Science.

Завідувач кафедри О.М. Гумін на засіданні кафедри кримінального права і процесу презентував результати оцінювання науково-педагогічних працівників кафедри за 2022 рік, зокрема їхнього кадрового потенціалу, наукової, освітньої діяльності та міжнародної академічної співпраці, згідно за якими: 6 (шість) працівників кафедри досягли середнього рівня результативності, 9 (дев’ять) – високого рівня результативності. Кафедра кримінального права і процесу показала у звітному 2022 році рівень результативності роботи «високий», що підтверджується 17 місцем у загальноуніверситетському рейтингу кафедр з індексом результативності 134,6227.

Фото із засідання кафедри Фото із засідання кафедри Фото із засідання кафедри